Ny hjemmeside

Velkommen til min nye hjemmeside. Den har været længe undervejs, men takket være en helt utrolig energisk indsats fra min webmaster Søren Kochs side, er den nu blevet færdig. En meget stor og varm tak til Søren!

Som du kan se er hjemmesiden tilstræbt enkel i sin opbygning – jeg går meget ind for KIS-princippet: Keep It Simple. Jeg kan bekræfte, at det er en lang proces at skabe en god hjemmeside, og min er naturligvis ingen undtagelse. Den er i øvrigt ikke færdig endnu og bliver det formentlig aldrig helt, idet den meget gerne skal være i fortsat dynamisk udvikling. Gode ideer og forslag modtages gerne!

Billederne stammer mange steder fra – både her og i udlandet. Herhjemme især fra mine favoritlokaliteter i nærheden af min hjemby København blandt andet Tisvilde Hegn og Asserbo Plantage med Melby Overdrev. Fra udlandet især fra Færøerne, Grønland og Svalbard